O nama

Ekskluzivni uvoznik PEDA MOTOR S.R.L. VERONA ITALY Karal Commerce

PEDA motor je relativno mlad italijanski brand nastao sredinom prošle decenije u gradu Veroni. Grupa entuzijasta i zaljubljenika u skutere želela je da svoju ljubav prema dvotočkašima podeli sa istomišljenicima širom Evrope, ali na nov, jedinstven, način dostupan širim krugovima.

Projektovanje i dizajniranje skutera se vrši u PEDA dizajnersko-inženjerskom centru gde se osim navedenih stvari bavi i konstrukcijom samih agregata koji zadovoljavaju najviše Euro standarde a da se pritom možemo pohvaliti kvalitetom i snagom istih. Jedinstveni na tržištu, agregati nastali u PEDA istraživačkim laboratorijama zadovoljavaju prohteve i najzahtevnijih ljubitelja skutera.

PEDA skuteri Vam pružaju sve što je potrebno za komfornu i bezbednu vožnju na vašim ljubimcima, nastalim u zemlji gde se skuteri voze još od davne 1948.

PEDA MOTOR S.r.l.
Via Scrimiari 26/A
I-37100 Verona, Italy

Proverite zašto smo najprodavaniji među brendovima i zašto imamo najveći broj zadovoljnih kupaca.

Firma KARAL COMMERCE D.O.O. je osnovana 1993. godine. Od 1999. godine na tržištu Crne Gore KARAL COMMERCE D.O.O. se bavi prodajom auto djelova za sljedeće brendove vozila: Opel, Daewoo i Chevrolet.

Zahvaljujući profesionalnom odnosu koji je firma razvila sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom povjerenju i stručnosti, firma KARAL COMMERCE D.O.O. je postala pouzdan partner u obezbjeđenju rezervnih djelova everopskih i koreanskih proizvođača mnogim kupcima širom Crne Gore.

Prodajni asortiman firme, kvalitet i cijena proizvoda, stručno osoblje, usmjereni su prema potrebama klijenata auto djelova i serviserima. KARAL COMMERCE D.O.O. takođe organizuje i dostavu poručene robe iz svog asortimana na teritoriji Crne Gore.

Kroz prodaju i distribuciju određenih brendova (Febi-Bilstein, Mahle, Sachs, Filtron, Topran i dr), firma KARAL COMMERCE D.O.O. obezbjeđuje i pojedine grupe djelova za putnički I komercijalni program. Prodajni objekti firme snabdjeveni su originalnim djelovima , visokog kvaliteta, od renomiranih evropskih proizvođača koji proizvode djelove za fabričku ugradnju.
KARAL COMMERCE D.O.O. preporučuje rezervne djelove visokog kvaliteta od poznatih evropskih proizvođača (djelovi za prvu ugradnju): Febi-Bilstein, Mahle, Elring, Sachs, Ate, Bremi, FTE-FAG, Wahler, Bosch, Gates i dr). Za manje zahjtevne kupce KARAL COMMERCE D.O.O. nudi dosta jeftinih delova koji se uvoze iz Azije i na koje firma daje garanciju.

Prodajni asortiman firme KARAL COMMERCE D.O.O. sadrži na lageru preko 8.000 artikala. Ponuda firme obuhvata i: motorna, menjačka ulja i kočione tečnosti, akumulatore (Bosch, White horse).

Od 2011. godine firma KARAL COMMERCE D.O.O. je uvoznik I distributer motocikala slovenačkog proizvođača Tomos-a i od 2013. godine uvoznik i distributer italijanskog proizvođača motocikala Peda s.r.l. Verona. U svom prodajnom salonu moto-ponude mogu se naći i bicikla slovenačkog proizvođača Cult.

Ovim brendovima KARAL COMMERCE D.O.O. je obezbjedio kupcima na tržištu Crne Gore pristupačne i kvalitetne mopede, skutere i bicikla sa pratećim postprodajnim segmentima (djelovi, servis i ostala logistika).